Plants vs. Zombies

Plants vs. Zombies Free Trial (Nokia Series 40) 4.5.85

Tuinier jezelf naar de veiligheid

Plants vs. Zombies is een leuk spel waarin je de ondoden uit je tuin moet zien te houden. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuk concept en gameplay
  • Heldere cartoon graphics
  • Erg verslavend
  • Handige tutorials

TEGEN

  • In het begin wat langzaam
  • Geen geluidseffecten

Uitmuntend
8

Plants vs. Zombies is een leuk spel waarin je de ondoden uit je tuin moet zien te houden.

Strategische gameplay

In Plants vs. Zombies verdedig je je huis tegen hordes van zombies. Dit doe je niet met kettingzagen en bijlen, maar met planten! Je hebt de beschikking over verschillende planten om je huis en tuin zombie-vrij te houden.

De zombies worden steeds sterker, dus je moet slim zaaien om ze uit te schakelen. Er zijn 49 verschillende planten en 26 soorten zombies. Gebruik die groene vingers dus zo slim mogelijk! Er zijn ook nog een 44 achievements om vrij te spelen.

Tuinhandschoenen niet nodig

Je hoeft gelukkig geen ervaren tuinman te zijn om Plants vs. Zombies te spelen. Snelle reflexen zijn genoeg. Op het kleine scherm kan het wat lastig zijn om je plantjes op de juiste plek te krijgen. Vlugge vingers zijn een must, en laat je tuinhandschoenen maar in de schuur!

De zombies komen tot leven

De stijl van Plants vs. Zombies is onmiskenbaar die van ontwikkelaar PopCap. De cartoony beelden maken het spel geschikt voor de hele familie. De planten hebben allemaal hun eigen unieke uiterlijk.

Plants vs. Zombies op de Nokia S40 is natuurlijk niet zo mooi als op iOS of Android. We misten vooral de geluidseffecten. Geen gejammer om hersenen zodra de zombies je tuin binnen wandelen...

Onze mening

Plants vs. Zombies is één van de leukste tower defense games voor de Nokia S40. Je beleeft hier zeker uren lol aan.

Meeste downloads Strategiespellen voor Java

Meer
Plants vs. Zombies

Download

Plants vs. Zombies Free Trial (Nokia Series 40) 4.5.85

Beoordelingen about Plants vs. Zombies